Op mijn vorige post kreeg ik de volgende reactie van de klant in kwestie:
🌺
Settle Down Interieuradvies…. jaaaaaa de dame waar ze het hier over heeft dat ben ik! Ik had Ester nodig en ben ontzettend blij dat Ester mij van tips kon voorzien voor zowel mezelf als m’n zoontje…

We hebben namelijk een thuis, maar het voelde toch onrustig en ik wist maar niet wat het was… want het was opgeruimd (zoals elke dag).. en het was geordend… maar toch kwam ik maar niet van dat onrustige gevoel af…

Totdat ik ben gaan surfen naar een binnenhuisarchitect die verstand heeft van autisme en ik kwam al snel op de website van Ester terecht.. het lezen van haar bio en 1 glimp van haar foto maakten dat ik meteen een mail stuurde met de vraag of ze me van advies kon voorzien.

Ester heeft niet alleen de tijd genomen om mij echt te leren kennen als persoon.. bij elke stap die we door het hele huis zetten wist ze met doorvragen te achterhalen wat mijn behoefte was en kon hier METEEN een passend advies op geven.. sterker nog: ze stuurde zelfs linkjes na de afspraak die konden visualiseren wat ik eigenlijk bedoelde en graag wilde…

Ik kan niet anders zeggen dan dat Ester mij en m’n zoontje ENORM heeft geholpen en dat ik een duurzaam project ben gestart om alle tips van Ester te implementeren in onze woning. Stap voor stap hou ik Ester dan ook op de hoogte.

De spiegel?… jaaaa die hangt nu supergoed aan de binnenkant van de deur van m’n kledingkast … en ik heb inderdaad geen last meer van bewegingen die ik elke keer registreer en bijdragen aan m’n onrust… ❤

Ester… dank je wel voor je moeite, geduld maar vooral het delen van je kennis en kunde met mij…