Elk interieur is anders. het is een weerspiegeling van je smaak en de sfeer is bepalend voor hoe jij je in je woning of werkplek voelt. Ik help je om de juiste sfeer, samenhang en uitstraling te creëren in jouw interieur. Van kort advies om de inrichting net die finishing touch te geven, tot een uitgebreide make-over van je woning. Hieronder licht ik mijn werkwijze en de mogelijkheden toe.

1. Oriënterend gesprek

In een kennismakingsgesprek bekijk ik de ruimte, neem alle maten op, en bespreken we je wensen. Naar aanleiding hiervan stel ik een offerte op. Gratis en vrijblijvend, natuurlijk.

2. Ontwerpvoorstel

Voor de uitwerking van het ontwerpvoorstel zijn er verschillende opties, afhankelijk van je wensen en budget.

Kort interieuradvies bij je thuis

Heb je genoeg aan tips en ideeën? Wil je niet te veel veranderen, maar mis je nèt dat beetje extra? Dan is een kort advies bij jou thuis al een goed idee. We kijken dan samen welke elementen aanwezig zijn en hoe we deze aan kunnen vullen om jouw interieurwens te bereiken.

Kleuradvies

Kleur is een van de belangrijkste sfeerbepalers in je interieur, maar het kan moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. Hier help ik je graag mee. Door naar de ruimte, lichtinval en bestaande elementen in het interieur te kijken, maak ik een kleuradvies op maat die past bij je wensen.

Interieuradvies op maat

Een uitgebreid interieuradvies bestaat uit een aantal onderdelen:

  • Sfeercollage en/of interieurcollage
  • Plattegrond met indelingsplan
  • Advies over kleuren, materialen, meubilair, accessoires, verlichtingsplan
  • Shopplan
  • Presentatie van het interieuradvies bij jou thuis

Hierna mag er geshopt worden! Je gaat op pad met je persoonlijke shop-plan, we kunnen gezellig samen inkopen doen, óf je laat alles volledig aan mij over.

3. Eindstyling

De eindstyling voer ik voor je uit, of we steken samen de handen uit de mouwen. Verbouwingswerkzaamheden doe ik zelf niet, maar als het nodig is, kan ik in mijn netwerk op zoek naar de juiste vakmannen en -vrouwen die dit wél voor je doen.

Ook help ik je mee de juiste materialen uit te zoeken, zoals behang, verf, gordijnen en vloerbedekking. Daarnaast kan ik voor jou je (oude) meubels opknappen, zodat ze een nieuw leven krijgen in jouw interieur. Ik hecht veel waarde aan het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen met de juiste uitstraling. Zo geniet je nog lang van je nieuwe interieur.

Autismevriendelijke styling

Naast regulier, bied ik ook autismevriendelijk interieuradvies aan. Heb je autisme of woon je samen met een persoon met autisme, en loop je vast in het inrichten van een ruimte met niet teveel prikkels? Ik ondersteun je hierin en zorg voor een thuis waarin jij je prettig en fijn voelt.

Door mijn jarenlange werk in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, jeugdzorg en als autisme-coach, heb ik veel ervaring met mensen met autisme. Daarnaast heb ik in 2013 de post-HBO opleiding voor autismecoach gedaan, bij Autisme Centraal. Als afstudeeropdracht heb ik een autisme vriendelijk huis ontworpen. Verder heb ik meerdere keren ondersteund bij het inrichten van een nieuwe woning voor mensen een verstandelijke beperking en autisme. Kortom: genoeg bagage om hierin een zeer gedegen advies te geven.

Enthousiast geworden? Neem contact met me op, dan plannen we een vrijblijvend oriëntatiegesprek in.

Neem contact op