Creatief, enthousiast en begripvol, dat ben ik! Ik ben Ester Selten, woonachtig in het mooie Nijmegen. Ik heb altijd al een passie gehad voor interieur, oude spulletjes, en het inrichten en stylen van ruimtes.

Jarenlang ben ik werkzaam geweest in de zorg, met mensen met een ernstige verstandelijke beperking, vaak in combinatie met autisme. Later ben ik me gaan specialiseren in autisme en ik ben nu nog steeds werkzaam als persoonlijke coach voor mensen met autisme. Maar al die tijd was er een verlangen naar iets anders, iets creatiefs. Uiteindelijk heb ik de stoute schoenen aangetrokken en Settle Down Interieur Styling opgezet. Tijd voor een nieuw avontuur, dat dichter bij mijzelf ligt en waar ik mijn passie in kwijt kan.

Mijn afgeronde opleiding interieurstyling geeft mij de perfecte basis voor het maken van gedegen plannen voor het inrichten en stylen van ruimtes. Maar een gevoel voor brocante en landelijke spullen, dat moet je ├Čn je hebben, dat is niet iets wat je tijdens een opleiding kan leren. Ik heb altijd al een passie gehad voor oude spulletjes, iets wat ik heb meegekregen van mijn vader en opa. Weggooien is zonde, knap het liever op! Dat iets ouds weer een tweede leven krijgt in jouw huis is toch geweldig? Door dat te combineren met een landelijk of brocante stijl, ervaringen vanuit mijn liefde voor reizen en persoonlijke spullen, maakt dat ik voor jou een unieke inrichting realiseer. Toch liever een andere stijl? Ook dan kan je contact opnemen. Samen kijken we of ik je verder kan helpen.