Lezing: Symposium “Zorg jij voor de toekomst”.
Voor mijn vakantie heb ik een lezing mogen geven op het Symposium georganiseerd door Zorgbureau de Puzzel.
Helaas ging de start niet van een leien dakje. Ik was grieperig en flink verkouden. Weinig adem dus haperend ging ik van start. En dat is niet heel relaxed als je in een schouwburg staat, voor een grote groep mensen. Gelukkig kreeg ik een glaasje water en na een tijdje kon ik de rest van mijn verhaal aardig rustig verder vertellen.
Tja, mega balen. Maar niets aan te doen en maar gewoon dapper doorgaan, haha.
Gelukkig kreeg ik terug dat mijn verhaal wel goed overgekomen was en dat is ook te zien aan de mooie tekening die de live tekenaar Steven Bouwens gemaakt heeft.
Ook dit wil ik delen, want soms lijkt het op social media alsof alles perfect is. Nou bij mij zeker niet….en dat mag er ook zijn.