Lekker bomen klimmen met de buurmeisjes.
Vorige week zondag was ik jarig en mocht ik 42 kaarsjes uitblazen. Maar toch fijn (en belangrijk) om nog vaak een blij ei te zijn.
Als kind heb ik dus nooit bomen geklommen (!)omdat ik nogal een meisje-meisje was maar vooral omdat ik echt een bange poeperd was (en ben, haha). Maar door de jaren heen heb ik geleerd om die spannende dingen toch gewoon aan te gaan. En dan heb ik het niet over bungyjumpen ofzo, want dat ga ik nooit te never doen. Maar Settle Down is een hele reis geweest vol spannende dingen. Hoe vaak ik niet dacht (en denk) dat iets me niet lukt of ik iets niet kan, vaak zenuwachtig en onzeker geweest! Maar toch maar gewoon doen en dat heeft me al zoveel moois en waardevols gebracht. En dan vooral af en toe huppelen, dansen of iets geks doen. Want daar word ik ook heel blij van.