Enorm dankbaar voor het afgelopen jaar. Wat heb ik mooie dingen mogen doen voor Settle Down! Veel mooie projecten zijn de revue gepasseerd, maar ik ben ook veel mooie, andere uitdagingen mogen aangaan zoals de lezingen en de expositie tijdens de autismeweek in de Bibliotheek van Wijchen , de kleurcursus bij de NIA Academie , twee dagen op de Veine Dagen beurs, het interview in het Veine Magazine en veel nieuwe contacten mogen aangaan zoals het eetclubje met andere interieurnerds. Settle Down is in 2023 enorm gegroeid, ik heb zoveel mogen leren en me enorm mogen ontwikkelen. En ondanks mijn enorme onzekerheid & mega faalangst, en ondanks dat ik het vaak heel spannend en eng vond heeft het me zo ontzettend veel gebracht. En ik kan dus niet uitdrukken hoe enorm gelukkig en dankbaar ik daar voor ben. En hopelijk gaat al dit moois in een stijgende lijn door in 2024 want er staan ook voor 2024 mooie projecten en uitdagingen op de rol. Bedankt iedereen voor het vertrouwen en de kansen die ik kreeg. Ik wens iedereen hele fijne kerstdagen en een gelukkig, gezond, liefdevol 2024.