Maandag 6 maart was de interieur professional dag bij de woonindustrie.
Het thema was: Connect your senses.
Omdat ik in mijn werk voor Settle Down veel te maken heb met de zintuigen in het interieur, was deze dag mij natuurlijk op mijn lijf geschreven. Mooie workshops gevolgd over geur Transduce , akoestiek door Rockfon en biophilical design, zeer interessant allemaal. Maar wat mij misschien nog wel het meeste raakte was de lezing van Anne M

arie Commandeur, de trendwatcher van Nederland. Zij vertelde dat we van de snelle trends af gaan en juist meer naar duurzaamheid gaan kijken. Dus geen fast fashion in interieurland meer maar hoe creƫer je een interieur waar je jarenlang plezier van hebt en blij van blijft. Eindelijk!!!! Hier sta ik al jaren voor!
We gaan het zien hoe dit zich gaat ontwikkelen.